Yogaresa till Indien 2 januari - 12 januari 2018

För elfte året i rad reser vi till vackra Varkala i Kerala. Välkommen att följa med! Vi utövar yoga två gånger per dag och däremellan har du gott om tid att njuta av ayurvedisk massage, sol och bad. 

Vi bor på trevliga Akhil Beach resort. Där finns en ayurvedaklinik i trädgården samt en pool. Vissa dagar kan vågorna gå höga och antingen kan du då välja att surfa på vågorna eller bada i poolen. Vårat yogarum är  utomhus i trädgården, på taket till ayurvedakliniken. 


Så här kan en dag se ut:

Kl. 7.00-8.45 Yogaasanas/rörelser, pranayama/andningsövningar och meditation.

9.00 - 16.30 ledig tid för sol, bad i havet eller i poolen vid hotellet, ayurvedisk massage, njuta av fantastiskt god mat,     indisk kultur m.m. 

16.30 - 18.00 asanas/rörelser och yoga nidra/djupavslappning. Ibland går vi ner till stranden och mediterar till solnedgången.



Kurskostnad:

6650:- för del i dubbelrum med fläkt (enkelrumstillägg 1350:-)

7250:- för del i dubblerum med AC   (enkelrumstillägg 1700:-)

I priset ingår boende 10 nätter och 18 yogalektioner, drygt 28 timmar med yoga.


Resa:

Efter att du varit i kontakt med oss och fått bekräftat att det finns plats kvar bokar du din resa själv.
Du flyger till Trivandrum, TRV (som ibland stavasThirivananthapuram) i Kerala. Bra förbindelser finns med Qatar Airways, Etihad Airways och Emirates m.fl. Sök t.ex. via Momondo eller Skyscanner. Vi ordnar så att hotellet skickar en taxi för upphämtning från flygplatsen. Det är 6 mil från flygplatsen till Varkala. 
Om du har möjlighet kom gärna ett par dagar innan kursen startar.


Visum:

Information om visumansökan se: https://www.in.ckgs.se/, du kan också ansöka online: https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html 
Innan du ansöker om visum måste du ha bokat flygresa tur och retur. Ditt pass måste vara giltigt sex månader efter hemkomst.

Lärare: 

Yogalärare är Ulrika Hedlund. Hon har anordnat yogaresor till Varkala i tio år och driver sedan 2001 Satyananda yogacenter i Stockholm.


Information och anmälan hittar du här