Yogasemester på Österlen
31 juli – 6 augusti

Vi återvänder till vackra Österlen! Välkommen till en semestervecka med yoga morgon och kväll.  Fri tid på dagarna att göra det du vill, något på egen hand eller med gruppen; vandring, bad och andra semestriga saker. Vi kommer att vara en mindre grupp med gott om plats i yogastudion.
 

Dagsschema:
7.30 - 9.00 -  Yoga med asanas/rörelser, pranayama/andningsövningar och meditation.
9.15 - Frukost

Fri tid efter frukost. De flesta dagar arrangeras gemensamma utflykter som man är välkommen att delta i. Vandringar och badutflykter. Dessutom besök på galleri Rikstolvan eller annat galleri i närheten.

17.00 - 18.30 - Yoga nidra/djupavslappning och asanas/rörelser.
19.00 - Middag
21.00 - Ledd meditation ett par kvällar.

Tid: Kursen startar på söndag kväll kl. 17 och avslutas lördagen därpå kl. 10.

Plats: Norrevång, i närheten av Gladsax. 4 km norr om Simrishamn. Om du reser med tåg blir du upphämtad med bil i Simrishamn. 

Boende: I en genuin gammal Skånelänga. Det finns få rum på gården och därför behöver man dela rum med en eller ett par andra. Önskas eget rum kan du boka in dig på närliggande vandrarhem eller hotell. Hör av dig om du vill ha tips på annat boende. Jag har bokat några rum på Baskemöllas vandrarhem för den som vill ha ett eget rum. Där gäller först till kvarn. Ett tredje alternativ kan vara att man tar med sig ett litet tält.
Om du är boende på Österlen är du välkommen att ansluta till yogan.

Mat: Gården serverar läcker vegetarisk middag (120:-). Frukost dukar vi fram tillsammans.  Lunch kan man välja att äta ute eller vi gör en liten picknick lunch på vad som finns i kylskåpet att ta med till stranden/vandringen.

Kurspris: 4 400:- / 8 200:- .
7 400:- för boende i trebäddsrum på gården 6 nätter. (Obs! För snarkfria)
8 200:- för del i dubbelrum på gården 6 nätter.
I priset ingår 11 yogaklasser, boende samt frukost och picknick alla dagar.
Enbart yogakurs (samt hyra för yogastudio): 4 400:-.

Yogalärare: Ulrika Hedlund. Hon har 25 års erfarenhet som yogalärare och driver sedan 20 år yogaskolan på Sankt Eriksplan.   

Frågor och anmälan: via mejl eller på 0708 - 30 02 30
 


Varmt välkommen!